Tilbud

Jacy’z Hotel & Resort

878,-
/ pr. person

I det centrale Göteborg finder du Jacy’z Hotel & Resort, et af Sveriges mest imponerende hoteller. Når du træder gennem den elegante indgang, venter en skyskraber med 27 etager af unikke oplevelser, herunder en luksusspa, poolklubber, restauranter og barer. Som gæst tages du med på en rejse, som ejerne ESS Group har forfinet og udviklet ved hjælp af erfaringer fra andre hoteller som Pigalle, Ystad Saltsjöbad, Steam og Ellery Beach House. Her er intet overladt til tilfældighederne, og alle dele er præget af luksus, komfort og innovativt design.
Jacy’z poolklub – PachangaPå etage 27 og 28 finder du Pachanga, Jacys maksimale poolklub. Her forlader du Gøteborg og træder ind i en oase med dejlige vibes og dejlige beats. Nyd varme bade, magiske udsigter, tropiske cocktails og afslapning ved den åbne ild eller i saunaen. Bestil mad og drikkevarer direkte til din poolseng og fortsæt med at nyde udsigten. Bemærk at poolklubben har en aldersgrænse på 16 år i følge med en værge.
En af verdens 10 bedste tagpoolsI sommermånederne kan du besøge PAM’S Pool Deck & Lounge. En tagterrasse med et fantastisk poolområde under åben himmel, der er blevet kåret som en af verdens top 10 bedste tagpools. Som hotelgæst har du eksklusiv adgang til PAM’S om morgenen.
Restauranter og barerJacy’z Hotel & Resort tilbyder noget for enhver smag og lejlighed med sine tre restauranter. På lobbyplan ligger Archie’s, hvor du kan nyde amerikanske klassikere fra morgenmad til aftensmad. På 26. etage ligger skybaren Gogogaga, med små retter inspireret af det asiatiske køkken og lækre cocktails. I bunden af skyskraberen ligger Gaby’s, hvor du kan nyde comfort food fra alle verdenshjørner. Som hotelgæst spiser du morgenmad i Archie’s. For en eksklusiv oplevelse er der også hotellets egen speakeasy bar gemt bag en messingdør på 17. etage, hvor der serveres håndværksmæssige drinks med en spektakulær udsigt
Værelserne på Jacy’zPå etage 11-16 bor du i Jacy’z sofistikerede standardværelser med romantiske detaljer og bløde tekstiler. Øverst i bygningen, på etage 17 og 18, finder du Jacy’z JQ værelser, som ikke kun er mere glamourøst indrettede, de har også den bedste udsigt. En solid amerikansk-inspireret morgenmad serveres i restauranten på lobbyplan, uanset hvilken værelseskategori du vælger.
Aktiviteter på Jacy’zAlle gæster har adgang til Sports Club på 3. sal, med et fuldt udstyret fitnesscenter, der er åbent 24 timer i døgnet. Der er også et legeområde med shuffleboard, bordtennis og billard samt golfsimulatorer, der kan reserveres. På Jacy’z er der også Big Stage, en arena for koncerter og events, samt mindre scener med almindelig livemusik.
I stueetagen finder du også en concierge, blomsterbutik og en delikatessebutik, der tilbyder faciliteter og luksuriøse detaljer for at gøre dit ophold perfekt.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate